Повечето хора имат такива паранормални способности, без дори да  забелязват

...
Повечето хора имат такива паранормални способности, без дори да  забелязват
Коментари Харесай

Паранормалните способности на зодиакалните знаци – Топ 5

 1-2-1068x601

Повечето хора имат такива паранормални качества, без даже да  виждат това. Например, можете да определите  по кое време някой лъже или да предвидите бъдещи събития. Понякога вашите качества се демонстрират единствено в избрани обстановки, само че вие всички приписвате на интуицията си, не повече. Между другото, вашият зодиакален знак може доста да повлияе на тези ви качества.

1. Риби

Повечето Риби даже не знаят какъв брой са надарени в това отношение. Те просто разчитат на интуицията си, когато взимат решения. Този знак може да чете мислите на хората, даже и да няма мощна връзка сред тях, и той постоянно знае по кое време ще се случи нещо положително или неприятно. Рибите са доста състрадателни и в множеството случаи качествата им се демонстрират под формата на муза, която им оказва помощ в своето изкуство.

2. Близнаци

Двойнствените Близнаци могат да бъдат на няколко места едновременно. Докато физическото им тяло  е, да вземем за пример, в леглото, те могат въображаемо да са  другаде и понякога  хората даже могат да ги видят в безусловно земна човешка форма. Това е доста мистериозен знак във връзка с екстрасензорните си качества. Паранормалните им качества се демонстрират в ранно детство, което нормално отблъсква другите хора от тях. В зрелост получават видения, които нормално се сбъдват.

3. Везни

Обикновено Везните не имат вяра, че имат  такива качества, само че все пак те постоянно имат „ deja vu “, интуиции или мемоари за минали животи. Самите Везни възприемат такива чувства като безусловно съвпадане или случайност. За страдание те са прекомерно мързеливи, с цел да развият своите умения.

4. Скорпион

От всички знаци на зодиака, Скорпионите   най-добре от  всички четат мислите на хората. Не единствено че могат да кажат какво мислите, те също имат способността да знаят какво криете. И това е абсурд, тъй като самият Скорпион е податлив да се държи доста мистериозно и тайнствено, да не приказваме за голямата му загадъчност. Скорпионите ненавиждат лъжците и усещат лъжата от километри. Уви, само че постоянно те употребяват своите качества с цел да манипулират и управляват другите.

5. Рак

Паранормалните качества на Рака се демонстрират в тях от позиция на страстите – те могат да усетят, когато някой е смутен, даже в случай че този човек наподобява спокоен. Ракът е характерен емпат, който пропуща всичко посредством себе си. Той също по този начин е доста сензитивен към галактическите трептения, изключително когато слуша музика. Раците са отлични екстрасензи.

Пръстените, в които живеят човешките души

 

В продължение на доста години, откриватели от американския Институт  Монро (основател и шеф – Робърт Монро) провеждат  огромно изследване за  извънтелесните съществувания на индивида. В книгата на Робърт Монро…

Цялата публикация

Ошо: Стани ухажор на Вселената

 

Ако не обичаш света, не можеш да твориш. Ако си апатичен към хубостта на дърветата, по какъв начин ще можеш да ги рисуваш? Ако си  апатичен към пеенето на птиците, по какъв начин ще…

Цялата публикация

7-те изроди, които би трябвало да изтриете вечно от живота си

 

От тези “хора ” би трябвало да се отървете.  Това не е смешка – просто би трябвало на такива хора да кажете  “Не ”! Когато изхвърлите от  живота си отрицателното, вие по този начин…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР